In het heden, verleden

(begin) April 2022

Vandaag heb ik met Koda een wandeling gemaakt, deze vond plaats in het heden én in het verleden. Ik probeer altijd in het heden, het nu, te zijn. Echter kwamen er nu herinneringen van “vroeger” naar boven omdat ik liep op een plek waar we vanuit “ons thuis” vroeger vaak wandelden.

Waar zal ik eens gaan wandelen vandaag? Mmm, in de buurt denk ik. Maar terwijl ik naar de auto loop om Koda zijn tuigje te pakken, bedenk ik me. Ik ga met de auto naar het park toe! En misschien dat een vriendin ook wel mee wilt lopen. Even appen, dan ga ik zelf alvast, en dan kijk ik wel hoe het loopt.

Eenmaal bij het park heb ik nog niks gehoord, dus ik ga gewoon lekker lopen. Het regent een beetje, maar de kou is gelukkig wel uit de lucht. Eigenlijk best lekker wandelweer, zonder hond was ik, denk ik, anders nooit gaan lopen in dit weer.

Terwijl ik aan het lopen ben denk ik aan “vroeger”, hoe we hier wandelden toen ik jonger was met onze oude honden, en later met de honden die nog steeds bij mijn ouders wonen. En nu loop ik er met mijn eigen grote honden vriend! Mooi gevoel.

Maar terwijl de herinneringen terugkomen, denk ik juist ook aan mijn toekomst. Zou ik hier weer willen wonen? Of zou ik het ook durven om naar het buitenland te verhuizen ooit? Maar dan kan ik hier in het park weer niet even gaan lopen. Tegelijkertijd wil ik ook in het nu leven, niet in het verleden. Tijden veranderen, de tijd staat niet stil. Ook al denk ik graag terug aan vroeger.

Op naar de toekomst! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s