Een nieuwe start

05-08-2021

Hoi! Wat leuk dat je mijn blog leest! Ik wil mijn blog graag nieuw leven in blazen en regelmatiger wat gaan posten. Ik merk de laatste tijd dat ik wat vastloop in mijn ontwikkeling, in ieder geval zo voel ik het.

Na een paar jaar vrijwillig bij een stichting geholpen te hebben als ervaringsmedewerker, ben ik vorig jaar tot het besluit gekomen te stoppen. Een moeilijke beslissing, maar wel de juiste. Ik heb daar geholpen vanaf (bijna) het begin, er waren toen vijf medewerkers. In de tussentijd groeide en groeide de organisatie, dit door de vele hulpvragen die er liggen. Dit alles is fijn voor de hulpvragers en de groei van de organisatie, maar ik ben me er denk ik langzaam aan steeds wat minder op mijn plek gaan voelen. Het werd drukker, te druk voor mij. Ik heb heel veel geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen als persoon bij de organisatie, daar ben ik erg dankbaar voor.

Nu zit ik echter al weer even “thuis”, druk aan het denken wat ik nu wil, kan en wat er mogelijk is. Dit gaat met veel ups en downs, ik voel me vrij nutteloos en met grote regelmaat een uitkeringstrekker welke lui is.

Gelukkig kan ik steeds beter inzien dat ik op mijn manier mijn best doe, en geen lui persoon ben. Maar zo voelt het nog niet. Oh ja, ik zorg ik nu al ruim een jaar voor mijn nieuwe huisgenoot Koda, een boerenfox.

Ik hoop dat ik via mijn blog op mijn eigen manier toch anderen kan helpen op de een of andere manier. Verder zal ik denk ik nog gaan schrijven over wat ik zoal heb gedaan, meegemaakt, wat hielp en niet hielp, gewoon mijn gedachtegangen en de dagelijkse dingen.

Ik vind het erg spannend om dit alles te gaan schrijven in het openbaar, maar ik ben op het punt gekomen dat ik laat zien wie ik ben en me daar niet meer voor wil gaan schamen.

Groetjes, 
Maarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s